553712636-images3.jpg

Chudnij z głową

 

Chudnięcie jest projektem, który
powinno się
rzetelnie
zaplanować. Warto rozpisać sobie
dokładny plan oraz jadłospis. Nie
wolno jeść 1000 kalorii lub mniej, bo to za mało, a organizm
rozpocznie zjadać
zmagazynowane zapasy kalorii. Trzeba
pójść do lekarza lub specjalisty do spraw żywienia,
który opisze ilość tłuszczu w organizmie i powie jaka
dieta będzie najlepsza. Kluczem do zrównoważonej diety jest
spożywanie czterech lub pięciu posiłków
codziennie, picie dwóch litrów
niegazowanej wody mineralnej, zielonej lub czerwonej
herbaty, aktywność fizyczna. Można chudnąć bez ruchu, ale organizm o wiele wolniej będzie
spalał tkankę tłuszczową. Pływanie lub siłownia redukowanie tkanki
tłuszczowej z pewnością przyspiesza. Nie wolno
spożywać gotowych dań z torebek oraz fast food, one
są pełne tłuszczu i nadmiaru kalorii. Najlepiej własnoręcznie przygotowywać
posiłki i zjadać to, co dające zdrowie, wyjątkowe, smaczne,
pełnowartościowe. Śniadanie pobudza i
podkręca przemianę materii, zatem z tego posiłku nie
wolno zrezygnować. Należy unikać imprez i przyjęć, ponieważ wtedy pochłania się najwięcej kalorii. Oliwa z oliwek oraz olej są dobrymi
dodatkami do sałatek, które trzeba nieustannie
dodawać. Najlepsza jest
oryginalna włoska oliwa z
oliwek, jednak jest ona niezwykle kosztowna, dlatego można ją
zastąpić polskimi olejami wysokiej standardu których cena jest
o wiele niższa. Nie wolno słodzić kawy i herbaty,
zabronione jest również picie gazowanych, słodkich
oranżad. Wsparciem osoby odchudzającej
się jest 
bez gazu woda mineralna. Ona działa niczym
miotełka i daje uczucie sytości.

tabletki odchudzające po 50

tabletki odchudzające tanie