893834656-images6.jpg

Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Należy konsumować, aby redukować
zbędne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najlepiej podawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są też tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz wówczas, gdy
pochłaniamy za dużo kalorii.
Tłuszcz można jeść w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w planie
żywienia. Tłuszcze dają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać blisko 70 gramów
tłuszczu codziennie. Tłuszcze sycą oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy codziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają mnóstwto cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
dużych daniach, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są bardzo korzystne dla samopoczucia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się zjadać owoców, bo nie strawi się
ich przed snem. Około 40 gramów błonnika
codziennie powinna skonsumować
każda kobieta, aby
szybko
trawić i poprawić własny metabolizm.
Wyjątkowe jadło
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego powinno się
zaplanować racjonalne odchudzanie.

 tabletki na odchudzanie kupie

tabletki na odchudzanie nowość